Dance Court Academy

Dance Court Academy is het podium voor Almeerse jongeren met talent voor urban dans! Onder begeleiding van dansprofessionals ontwikkel jij je skills nog verder. We zijn gevestigd in het creatieve hart van Almere bij Kunstlinie Almere Flevoland.


Heb jij talent voor urban dans?
Meld je dan nu aan voor een proefles via ons contactformulier.

Download
Inschrijfformulier en algemene voorwaarden
Inschrijfformulier en algemene voorwaard
Adobe Acrobat document 79.1 KB

Rooster

Woensdag

18.00 - 19.00 Hip-hop - Jessie (The Soul Brothers)

19.00 - 20.00 Urban Grooves - Romario Doorson

 

Vrijdag

19.00 - 20.00 Afrohouse - Dalvin Deira (Afrovibes)

20.00 - 21.00 Freestyle Class - Jerra (The Soul Brothers)

Tarieven

Losse les   € 10,00
Basic (2x p/w)  € 29,95 p/m*
Hard (onbeperkt) € 39,95 p/m*

* Ben je 21 jaar of ouder dan rekenen we € 10,00 toeslag.


Danscoaches

Fabiën OMANETTE

-DANsCOACH-

Fabiën is founder van Dance Court en zet zich in voor Almeers urban danstalent. Met zijn achtergrond in het onderwijs, dans en sport weet hij de het beste uit de jongeren te halen.

ROMARIO DOORSON

-URBAN GROOVES-

Romario staat bekend om zijn rauwe urban dansstijl. Funky grooves en new school moves wisselen elkaar af. Het plezier en de beleving van de dansers staan in Romario's lessen centraal.


ORÉLIE OMANETTE

-DANSCOACH-

Orélie danste in verschillende hip-hop formaties en was cheerleader bij de Amsterdam Admirals (NFL Europe League). Ze is founder van Dance Court en is organisator van Battle Court (KAFTIVAL) en Homegrown Jamsessions. 

DALVIN DEIRA

-Afro-

Dalvin won met Afrovibes de TV-show Everybody Dance Now. Sindsdien wordt hij veel gevraagd voor shows en is geeft hij workshops bij grote events. Exclusief bij Dance Court geeft Dalvin elke week les en leer je de nieuwste Afro moves.NICKY NAFFASH

-Urban contemporary-

Nicky's stijl kenmerkt zich door vrouwelijkheid en techniek met een urban twist. Ze studeerde in 2013 af als Docent Dans aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam. Haar lessen zijn technisch, maar geen zorgen! Nicky is heel geduldig en legt alles goed uit.

RUDOLF DOELASAN

-hip-hop-

Rudolf heeft een uniek gevoel voor urban dans. Hij neemt de leerlingen mee in zijn gebalanceerde choreografieën. Met zijn bewegingen stimuleert hij de dansers op zoek te gaan naar hun eigen stijl.


Locatie

Dance Court

info@dance-court.nl

KVK 34 33 01 02